Ziekte van Lyme

Sinds 2011 weet ik dat ik de ziekte van Lyme heb. Ik ben hierdoor zeer ernstig ziek geweest maar inmiddels ben ik al weer heel wat jaren verder en ben ik onderweg om hiervan te genezen.

Hierover heb ik veel geschreven op mijn andere blog chantaljt.wordpress.com.

Voor praktische vragen over de ziekte van Lyme, vragen over natuurgeneeskundige behandelaars, vragen over voeding en Lyme  kunt u een gesprek/ of een healing sessie met mij afspreken. Omdat ik zelf veel ervaring heb met alle aspecten van deze ziekte kan een afspraak met mij daarover u weer verder helpen op uw genezing.

Een fijne aanvulling op het gesprek kan een behandeling met helende energie zijn in de praktijk of over afstand.

Verder kan een behandeling ondersteuning bieden bij alle (chronische) aandoeningen mentaal, fysiek en spiritueel.

Ik ben geen natuurgeneeskundige, maar een ervaringsdeskundige met voorkeur voor goede alternatieve en natuurlijk genezers met verstand van zaken bij de ziekte van Lyme. Omdat de praktijk heeft uitgewezen dat het aanpassen van mijn voedingspatroon bij lyme en het ontgiften, ondersteunen (versterken) van mijn lichaam ontzettend belangrijk zijn en onderdeel uitmaken van de genezing, kan ik daar ook veel over vertellen.
Ik heb veel baat bij gehad bij deze aanpak, terwijl reguliere behandelingen me enkel maar zieker maakten. Daarna was het ook nog eens zeer lastig van deze behandelingen te herstellen.

B.T.W. 21%

Advertenties