Tweelingzielenreis

Kosmische Liefde 2Tegenwoordig is het een hype om een tweelingziel te zijn. Mensen zijn op zoek naar informatie erover en denken dat iedereen een tweelingziel heeft. Dat is niet zo. Er is veel foutieve informatie op het internet te vinden over dit onderwerp. En mensen denken dat ze hun tweelingziel zullen vinden door ernaar op zoek te gaan. Het is echt niet zo dat ik op zoek ben gegaan naar mijn tweelingziel. Die stond op een dag gewoon voor mijn neus. Het is belangrijk te begrijpen dat de foute informatie negativiteit met zich meebrengt voor echte tweelingzielen. Er is veel kritiek op ze en er worden vragen gesteld waarom de een wel een tweelingziel heeft en de ander niet. Daar is niet een eenvoudig antwoord op te geven. Er zijn ook veel mensen die denken dat ze tweelingziel zijn en daarover foutieve informatie naar buiten toe brengen. Dat is alleen maar heel erg jammer.

latest facebook ondertekendZelf maak ik sinds de ontmoeting met mijn tweelingziel een enorm versneld spiritueel proces door, dat zeker niet gemakkelijk is. Mijn tweelingziel maakt op zijn beurt ook veel veranderingen door, die hij soms in een verhoogd tempo door maakt. We zijn altijd verbonden en de een zijn pijn en verdriet, is altijd goed voelbaar voor de ander. Omgeeerd is geluk en succes ook voelbaar over afstand. Dat komt omdat we EEN zijn. Dit is misschien wel voor de ene helft van het stel een bewustere ervaring dan voor de andere helft.

Er is een spiritueel lijntje over afstand tussen de tweelingzielen die altijd dat soort informatie doorgeeft. Het is een werkelijk waar uniek gebeuren dat ik nooit eerder heb meegemaakt en waarover ik graag meer zal schrijven op dit blog.

Volgens oude geschriften zijn er 144:000 tweelingzielen op aarde en zijn ze hier om hun bijdrage te leveren aan het ascentieproces (spirituele ontwikkeling op aarde naar het licht). Tweelingzielen hebben voor hun geboorte met elkaar afgesproken elkaar te helpen en te helen in dit leven en in vele andere levens die ze samen geleefd hebben. Soms zijn tweelingzielen elkaars grootste uitdaging en botsen ze nogal vaak, maar altijd vanuit de hoogst mogelijke liefde helpen ze en steunen ze elkaar.

“Tweelingzielenschap” is een weg naar verlichting voor beide individuen. Het tweelingzielenschap is er een band met een bijzondere missie. Het verhogen van de frequenties van alle levende wezens hier op aarde.

Op mijn blog deel ik informatie hierover. Mocht u vragen hebben hierover en een sessie willen afspreken neem dan vrijblijvend kontakt met mij op.

Al mijn tweelingziel ervaringen in schilderijen uitgedrukt:

vorig-leven-1
Vorige levens 1

 

 

Medium consult met schilderij afspreken? Stuur me een verzoek middels de pagina Kontakt.

 

 

 

 

 

Dark nIght f the Soul Divine Masculine
DARK NIGHT OF THE SOUL/DONKERE NACHT VAN DE ZIEL
Advertenties