Tweelingzielen

Ik ben een tweelingziel en heb een tweelingziel. Mijn tweelingziel en ik kennen elkaar 3 jaar en wij zijn op dit moment niet fysiek samen in een relatie. Wel hebben we een hoog telepatisch kontakt in 5D en dat is heel waardevol. In de alledaagse werkelijkheid leren we allebei onze lessen.

Niet iedeereen is een tweelingziel. Soms wordt er geloofd dat iedereen een tweelingziel heeft. Maar dat is niet waar.

Volgens oude geschriften zijn er 144:000 tweelingzielen op aarde en zijn ze hier om hun bijdrage te leveren aan het ascentieproces. Tweelingzielen hebben voor hun geboorte met elkaar afgesproken elkaar te helpen en te helen in dit leven en in vele andere levens die ze samen geleefd hebben. Soms zijn tweelingzielen elkaars grootste uitdaging, maar altijd vanuit de hoogst mogelijke liefde helpen ze en steunen ze elkaar.

“Tweelingzielenschap” is een weg naar verlichting voor beide individuen. Op aarde zijn er vele paden die leiden naar verlichting, het tweelingzielenschap is er een van.

Op mijn blog deel ik informatie hierover. Mocht u vragen hebben hierover en een sessie willen afspreken neem dan vrijblijvend kontakt met mij op.

Al mijn tweelingziel ervaringen in schilderijen uitgedrukt:

vorig-leven-1
Vorige levens 1

 

 

Medium consult met schilderij afspreken? Stuur me een verzoek middels de pagina Kontakt.

nieuw
Divine feminine coming out  of the storms…tweelingzielenreis.

 

Advertenties