Over mij

WeIkom op mijn site. Mijn naam is Chantal.

Ik ben een Art Angel, healer, schrijfster, medium, intuïtieve gesprekspartner, tweelingziel en ik maak intuïtieve schilderijen met consulten in afstemming op jou. Ik ben er voor jou.

Ik help mensen zich zelf beter te leren kennen en hun de weg te wijzen om zichzelf te helpen en ik doe dat met veel liefde, plezier, een dosis humor en een portie “Eigen-Wijsheid” die ik heb opgedaan in dit leven. Ik lees jouw ziel en weet wat jouw gedachtens zijn.

Ik ben beschikbaar voor een consulten via Skype-, per
telefoon of via e- mail. Ik behandel ook mensen en dieren middels energie
overdracht via mijn handen en op afstand.

Ik ben er voor iedereen die hulp zoekt bij  spirituele,

lichamelijke en/of psychische problemen.

U kunt me hierover  consulteren.

Ik heb ontzettend veel kennis opgedaan over de ziekte van Lyme, waarmee je zeker weer verder komt zelfs als je weleens zou denken dat je niet meer verder kunt. Ik ben een ervaringsdeskundige van Lyme in de chronische vorm  en onderteun de genezing door middel van voeding en natuurgeneeskunde. Dat is een hele lange weg. Ik ben op dit moment zover dat ik hiermee leven kan als ik zorg dat mijn leven zoveel mogelijk een balans is. Dat is best een opgave, maar het lukt me goed.

Ik weet hoe wanhopig je kunt zijn als je deze ziekte hebt. Maar er bestaan oplossingen ervan te verbeteren en zelfs te genezen. Soms betekent dat een leven met handicaps en/of restklachten door Lyme zoals ik dat zelf heb. Je hele leven wordt hierdoor omgegooid en anders. Hiermee heb ik leren omgaan en dit kan ik nog elke dag moeilijk vinden in bepaalde situaties.

U kunt me hierover  consulteren.

In 2015 schreef ik een e-book over mijn ervaringen met de ziekte van Lyme: “Beetgenomen door een Teek”. U kunt het hier bestellen: klik hier.

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog.