Over mij

Chantal van Sundert begon met schilderen toen zij getroffen werd door de ziekte van Lyme. Ze merkte dat schilderen een helende invloed had op het genezingsproces en hielp bij het aanvaarden van een handicap aan beide polsen.

Haar stijl loopt uiteen. Vaak schildert ze met kwasten en toebehoren, maar door de handicap aan beide polsen, om overbelasting te voorkomen, ook met de vingers,

Chantal, die ook medium is, schildert intuïtief en krijgt via het schilderij  boodschappen door. Ook schrijft ze een tekst die erbij past. Deze gechannelde tekst bevat een persoonlijke boodschap van Engelen.

Het werk is vervaardigd met onder andere acryl, krijt, kleurpotlood en wasco.

Ik werk met energie. Ik geef foto- readings en  readings met een intuïtief schilderij.

Ook behandel ik lichamelijke klachten in de praktijk en op afstand door middel van energie doorgave middels mijn handen.

Voor een foto reading stuurt u ij een foto met uw naam en geboortedatum via de mail. U ontvangt daarna de betalingsgegevens voor de reading.  Na ontvangst van de betaling voor de reading zal ik uw mail binnen vier dagen beantwoorden. U ontvangt dan een geschreven verslag van 1 a-4tje in de mail.

Bij lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, spierpijn, gewrichtspijn, rugpijn kan ik helpen met een healing in de praktijk of over afstand.  Voel je je altijd futloos en moe? Het maakt niet uit wat voor pijn je hebt, want de klachten worden energetisch behandeld.

Wat voor klachten er precies zijn maken voor een behandeling niets uit. De energie stroomt daar naar toe waar het precies nodig is. Ik ben wel een expert op het gebied van de ziekte van lyme op alle aspecten van deze aandoening; voeding, spiritualiteit, genezing, natuurgeneeskundige behandelingen,  beweging, de mentale aspecten.  Niet minder belangrijk is dat ik veel ervaring met artsen en hulpverlenende instanties heb. Ook heb ik verstand van de co-infectie Bartonella gelinkt aan atritis-klachten (reuma).

Zielenschilderijen; Wanneer ik boodschappen schilder voor u stem ik me op u af en de boodschappen verschijnen op papier of doek.

Tweelingzielen; een heel apart en opwindend onderwerp waarover ik veel te vertellen  heb.

Voor een afspraak of vragen stuur me vrijblijvend een bericht:

Advertenties