Over mij

WeIkom op mijn site. Mijn naam is Chantal.

Deze site heet “Helen met Engelen”, omdat ik aan het beter worden ben. Mijn Engelen hebben van zich laten horen toen dat genezingsproces plaats begon te vinden en hebben mij steeds geleid hierin. Ik heb hier veel over geschreven op een eerdere site, maar ik ben gestopt met het schrijven van de site omdat ik mijn aandacht wou richten op niet ziek zijn. Het is voor iedereen mogelijk beter naar zichzelf en naar uw gidsing te leren luisteren”.

Ik ben een Art Angel, healer, schrijfster, medium, intuïtieve gesprekspartner, tweelingziel en ik maak intuïtieve schilderijen. Ik geef mijn consulten in afstemming op u. Ik ben er voor u.

Ik ben beschikbaar voor een consulten in de praktijk bij mij thuis, per telefoon of via e- mail. Ik behandel ook mensen en dieren middels energie overdracht via mijn handen  in mijn praktijk en op afstand.

Ik ben er voor iedereen die hulp zoekt bij  spirituele,

lichamelijke en/of psychische problemen.

U kunt me hierover  consulteren.

Ik heb veel kennis & ervaring opgedaan over spiritualiteit en transformatie processen in mijn leven.  Ook begeleid ik bij de ziekte van Lyme, waarmee u verder kunt komen in uw genezing. Ook wanneer u  zou denken dat u niet meer verder kunt.

Ik ben zelf een ervaringsdeskundige van Lyme in de chronische vorm  en ondersteun de genezing door middel van voeding, ontgiften en voornamelijk natuurgeneeskunde. Ook weet ik heel veel over hulp krijgen van de juiste instanties bij deze ziekte en bij handicaps.

Door deze ziekte heb ik vele diepe emoties kunnen helen, maar ik was nog niet klaar. Het was een voorbereiding op mijn tweelingzielenpad, waar ik nog meer van mezelf gespiegeld kreeg. Niets gebeurd voor niets en elke ervaring en emotie is een kans om iets nieuws te ontdekken.

U kunt me consulteren.

In 2015 schreef ik een e-book over mijn ervaringen met de ziekte van Lyme: “Beetgenomen door een Teek”. U kunt het hier bestellen: klik hier.

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog.

Advertenties
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close