Over mij

WeIkom op mijn site. Mijn naam is Chantal.

Snapshot_20170907_183146

Ik ben een Art Angel, healer, schrijfster, medium, intuïtieve gesprekspartner, tweelingziel en ik maak intuïtieve schilderijen. Ik geef mijn consulten in afstemming op u. Ik ben er voor u.

Ik help mensen zichzelf beter te leren kennen en hun de weg te wijzen om zichzelf te helpen en ik doe dat met veel liefde, plezier, een dosis humor en een portie “Eigen-Wijsheid” die ik heb opgedaan in dit leven. Ik lees uw ziel en weet wat uw gedachtens zijn.

Ik ben beschikbaar voor een consulten in de praktijk bij mij thuis, per telefoon of via e- mail. Ik behandel ook mensen en dieren middels energie overdracht via mijn handen  in mijn praktijk en op afstand.

Ik ben er voor iedereen die hulp zoekt bij  spirituele,

lichamelijke en/of psychische problemen.

U kunt me hierover  consulteren.

Ik heb veel kennis & ervaring opgedaan over spiritualiteit en transformatie processen in mijn leven.  Ook begeleid ik bij de ziekte van Lyme, waarmee u verder kunt komen in uw genezing. Ook wanneer u  zou denken dat u niet meer verder kunt. Ik ben een ervaringsdeskundige van Lyme in de chronische vorm  en ondersteun de genezing door middel van voeding en voornamelijk natuurgeneeskunde. Ook weet ik heel veel over hulp krijgen van de juiste instanties bij deze ziekte en bij handicaps.

Ik weet hoe wanhopig u kunt zijn als je deze ziekte hebt. Maar er bestaan oplossingen ervan te verbeteren en zelfs te genezen. Soms betekent dat een leven met handicaps en/of restklachten door Lyme zoals ik dat zelf heb.

Door deze ziekte heb ik vele diepe emoties kunnen helen. Niets gebeurd voor niets en elke ervaring en emotie is een kans om iets nieuws te ontdekken.

U kunt me consulteren.

In 2015 schreef ik een e-book over mijn ervaringen met de ziekte van Lyme: “Beetgenomen door een Teek”. U kunt het hier bestellen: klik hier.

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog.

Advertenties