Behandelen van dieren

Vaak kunnen dieren bepaalde klachten gaan vertonen en weet je als eigenaar niet wat eraan scheelt. Ik heb een goede band met dieren en ik heb gemerkt dat terwijl ik de klachten behandel mij duidelijk kan worden wat eraan scheelt.

Het behandelen van dieren katten, honden, vogeltjes en paarden is eigenlijk het zelfde als het behandelen van mensen, behalve dat dieren niet praten kunnen. Toch kunnen ze heel veel laten zien door hun gedragingen/reacties.

Toen mijn (wijlen) kater Storm bij mij kwam wonen had hij last van blaasgruis. Door hem met reiki te behandelen konden de klachten zich sneller manifesteren en kreeg hij al gauw last van klachten en hij moest heel snel gecatheterd worden. Omdat ik Reiki had gegeven werden de klachten sneller duidelijk, dan zonderde behandelingen en  kon er op tijd iets aan gedaan worden. Voorkomen is echter nog beter dan genezen en denk daarom vooral ook altijd na over het eten dat u uw dieren te eten geeft/ of over een reiki behandeling zonder dat u beestje ziek is.

Daarna heb ik de kater nog heel vaak kunnen behandelen met reiki wat onze band verdiept heeft omdat er kontakt plaats vind op een diep energetisch niveau. De meeste dieren vinden het heerlijk met reiki behandeld te worden en kunnen helemaal ontspannen. Ze komen weer tot zich zelf  en kunnen hun emoties verwerken waardoor je vaak al ziet dat ze beter in hun vel zijn komen te zitten en dat al na een aantal behandelingen. Wat opvalt bij dieren is dat ze ook weer weglopen als de behandeling voldoende is geweest.

Het is ook heel goed dieren te behandelen bij trauma, verlies of bij ondersteuning van een (ernstige) ziekte en herstel. Een dier hoeft niet ziek te zijn om een behandeling te ondergaan. Ook heb ik ervaring met het laten behandelen van dieren in het alternatieve circuit en  ik kan u daar goed in adviseren of doorverwijzen.

(Paarden, koeien /groot vee  heb ik nog niet eerder behandeld maar staat hoog op mijn persoonlijke lijstje, want ik zou dat heel graag doen.)

Behandelingen op afstand zijn ook mogelijk en werken ook heel goed.

Advertenties
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close