Behandelen van dieren

Vaak kunnen dieren bepaalde klachten gaan vertonen en weet je als eigenaar niet wat eraan scheelt. Ik heb een goede band met dieren en ik heb gemerkt dat terwijl ik de klachten behandel mij duidelijk kan worden wat eraan scheelt.

Het behandelen van dieren katten, honden, vogeltjes en paarden is eigenlijk het zelfde als het behandelen van mensen, behalve dat dieren niet praten kunnen. Toch kunnen ze heel veel laten zien door hun gedragingen/reacties.

 

Het is mogelijk dieren te behandelen bij trauma, verlies of bij ondersteuning van een (ernstige) ziekte en herstel. Maar een dier hoeft niet ziek te zijn of bepaalde klachten te vertonen om een behandeling te ondergaan.

Alternatieve behandelaars:
Ik ervaring met het laten behandelen van dieren in het alternatieve circuit met positieve resultaten en ik kan u daar goed in adviseren of doorverwijzen.

Het is een wens van mij om paarden, koeien /groot vee te behandelen. Deze heb ik nog niet eerder behandeld maar deze dieren verscilllen wezenlijk niet van huisdieren, alleen qua maat :-).

Behandelen op afstand:

Ook zijn de behandelingen op afstand mogelijk en werken heel goed.

Wilt u nu een afspraak maken?

Vul onderstaand kontaktformulier in.

Tarief:

Behandelingen op afstand gaan in een serie van drie stuks. Voor €45,00 stuur ik u huisdier drie dagen achter elkaar reiki energie. ook hebben we elke dag even kontakt over hoe het met uw dier gaat.

Advertenties