Roze volle maan van 11 April in weegschaal

Heb je al mooie afbeeldingen gezien van de roze volle maan van 11 April?

nieuw

Er wordt op dit moment veel geschreven en gedeeld via sociale media over de roze volle maan van 11 April. Er wordt geschreven dat de volle maan een bijzonder geschenk zal brengen. Er is de afgelopen maanden heel veel omvergewoeld en er zijn nieuwe plannen gemaakt. We hebben ons allemaal nieuwe doelen gesteld terwijl grote dromen voor ogen hielden, Soms waren de nieuwe energien haast niet te verdragen en kwamen we geen stap verder met wat we aan het doen waren. Moeite om helder na te kunnen denken, kan hiervan een verschijnsel zijn. Of wisselende stemmingen.

We zijn in deze tijden door shifts in ons bewustzijn aan het maken. Deze shifts brengen ons steeds hoger in ons ascentieproces en de manier waarop we dingen zullen gaan doen in de toekomst. We zullen allemaal veel meer vanuit onze intuitie gaan leven en in respect met moeder aarde gaan leven. Als broeders en zusters samenleven  en een nieuwe harmonieuzere manier van leven gaan vinden. De balans van de nieuwe aarde.

Nu zul je zien wat je daarvoor gaat terugkrijgen….aan manifestaties. De beloning van al je harde werk.

Volle maans ritueel:

Je kunt bij elke volle maan kijken wat je  los wilt laten en dat op een briefje schrijven. Dat briefje verbrand je dan in het licht van de volle maan, zodat het duidelijk is voor het universum wat je achter je wilt laten. Dit kan bijvoorbeeld een bepaalde relatie zijn, of werk. Maar het kunnen ook negatieve gedachtens zijn of bijvoorbeeld de neiging tot klagen. Schrijf het allemaal op en zet daarbij de intentie dat het ook echt zo is.

Je kunt jouw intentie terwijl je het briefje verbrand hardop uitspreken. Je zegt dan bijvoorbeeld : “So be it”. (Het zij zo) of amen. Met deze bekrachtiging laat je aan het universum blijken dat het je echt menens is.

Denk goed na over wat je achter he wilt laten, want het werkt echt en je wilt dan wel dat je het juiste hebt achtergelaten. Denk ook na over de bewoordingen die je gebruikt bij het ritueel. Hoe duidelijker je omschrijft wat je wilt, des te doeltreffender het zal werken.

Je kunt daarna als je wilt nog opschrijven wat je zou willen manifesteren in de nieuwe maancyslus en dat briefje houd je bij je. Je kunt er bij de volgende volle maan weer  naar kijken en er weer een verandering in aan brengen als je dat wilt.

Dit heet een volle maans ritueel. Een mooi volle maan gewenst en een mooi ritueel gewenst als je het gaat doen.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close