Ziekte van Lyme; de zoektocht wordt vervolgd

Enige tijd terug ben ik  bij een collega helderziende natuurgeneeskundige geweest in Woudenberg. Ze is gespecialiseerd in de ziekte van Lyme. Niemand heeft nog alle antwoorden, maar ik werd nadat in december duidelijk werd dat ik een andere weg moest inslaan op deze vrouw geattendeerd. Er kwamen verschillende zaken aan bod tijdens het consult.

  1. Het onvermogen niet goed te kunnen ontgiften en waaraan dat ligt.

Lyme en “niet goed kunnen ontgiften” horen bij elkaar. Maar als je niet goed kunt ontgiften krijgt je lichaam nieuwe klachten die niet door Lyme komen maar doordat je lichaam zelf het ontgiftingsprobleem niet kan oplossen. Bij mij betekent dat dat ik klachten aan het bewegingsapparaat krijg; oftewel reumatische klachten.

Het is ook bekend dat borrelia in de gewrichten gaat zitten en het kan ook goed zijn dat de bacteriën zich daar terugtrekken juist als er behandeld (aangevallen)  wordt en dat ik daardoor de gewrichtsklachten steeds opspelen.

Het is geen oplossing om de klachten dan te bestrijden met ontstekingsmiddelen, daar ben ik inmiddels wel heel lang achter. Maar wat helpt er dan tegen? Ik heb al heel wat geprobeerd en de reumatische klachten keren steeds terug. Er moet dus op zoek gegaan worden naar de  daadwerkelijk  oorzaak hiervan. En dat is waar naar gezocht is.

Ik heb een middel voorgeschreven gekregen om de ontgiftingsstoornis op te heffen. Tevens is er een behandelplan opgesteld omdat er ook tekorten in mijn lichaam werden aan getroffen die aangevuld moeten worden zoals zink en mangaan.  Maar eerst mag ik aan de slag gaan met het eerste middel. Daarna zou het beter moeten kunnen gaan ontgiften. Mangaan heb je ook nodig voor vorming van het botweefsel. Maar Mangaan heeft een nadeel omdat de  bacterien zich juist voeden aan mangaan. Dit is hoe het tekort aan mangaan in het lichaam in de eerste instantie tot stand komt.

Engelen healer/ medium geweest. 

De therapeut zei dat ze twee soorten Lyme kon meten; lyme als virus (herpes) en lyme als bacterie. Toen wist ze te vertellen dat Lyme bij mij in de lymfen zit (het lymfesysteem is een zuiveringssysteem in jouw lichaam). Ik kon van dit alles beamen dat het klopte, omdat ik  enkele zaken al eens eerder gehoord had. Ze zijn in het verleden al eens ergens aan  bod gekomen en behandeld.

Twee soorten lyme viel overigens mee, want er zijn mensen met 6 soorten lyme., zei de therapeute. Zo houdt iedere therapeut er een andere visie op na.

Vorige levens

Ze onderzocht het lichaam op aanwezige ziektes (belasting) uit vorige levens, en van daaruit haalde ze de oorzaak van huidige klachten weg of haalde ze nare afdrukken  weg. Ook heeft ze een kijk op Lyme, dat als biologisch oorlogs wapen is gecreëerd. Ze heeft er meteen mee gewerkt om deze inplanten die gedaan zijn door * illuminati te verwijderen.

Daarna doorliep ze met behulp van de Engelen al mijn vorige levens en dat zijn er veel want ik kom van Lemurië. Lemurië  is een tijdperk en cultuur van de Goddelijke Moeder 12000-14000 jaar geleden dat al bestond voor de Atlantische beschaving. Het onderzoeken van deze levens ging wel snel en ik hoorde van haar een aantal vorige levens waarvan ze gruwelde en ook en leven minder fraai waarbij ik vastgeketend heb gezeten aan beide polsen (waar nu geen kraakbeen meer is).

Daarnaast zijn er blokkades die ontstaan zijn in deze levens  opgeheven. Niet alles kwam aan de beurt en bij het opheffen van deze blokkades kunnen weer nieuwe zaken naar voren schuiven die eerder niet aan bod kwamen omdat deze achter de vorige blokkade zaten. Het is daarnaast niet wenselijk om alles tegelijk te verwijderen want dat is te zwaar voor het lichaam.

In het Lemuriaanse tijdperk bestond er overigens geen ziekte. Het was een zeer hoog ontwikkelde perfecte samenleving: één en en al harmonie.

Van het B12 probleem heb ik niet goed begrepen of er echt een mutatieprobleem is met betrekking tot het soort B12 dat ik neem (ik spuit nu hydroxocolobalamine) of een opname probleem (hierdoor) en  ze zei als je het kunt aanvullen met pillen; doe dat dan. Dus dat betekent dat ik de zuigtabletten ga bestellen?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close